V technických odvětvích se bramborový škrob uplatňuje jako základní pojící složka tekutých škrobových lepidel. Dále se bramborový škrob využívá pro šlichtování osnov ke zvýšení pevnosti osnovních nití před tkaním, na povrchové nanášení klížícím lisem, jako zahušťovadlo směsí na vodní bázi a jiné.
Bramborový škrob se v potravinářství používá jako zahušťovadlo a plnidlo, náhrada tuků, nosič vonných látek, stabilizátor emulzí a látka poutající vodu. Bramborový škrob najdeme i ve studené kuchyni, při výrobě omáček, instantních směsí a v mlékárenských výrobcích.
internet: www.lyckeby.cz
Zdeněk Tampír
obchodní zástupce
Tel.: +420 376 532 208
Fax: +420 376 513 536
jazyková vybavenost:
čeština, angličtina
Kontaktní formulář >>
Název produktu: Bramborový škrob | ||
Místo původu: Česká republika | ||
Velikost produkce: dle dohody | Minimální velikost dodávky: dle dohody | |
Cena za kus: dle aktuálního ceníku | ||
Kvalita, bezpečnostní certifikace: ISO 9001, ISO 14 001, Kosher |